Lust och Fägring - Parkurser
Lust och Fägring - Behandlingar för välbefinnande, lust och skönhet!
Parkurser


Jag utvecklar just nu ett koncept med kurser på olika områden för par som vill utvecklas ihop inom beröring, kommunikation, sinnlighet och intimitet. Det går bra att anmäla intresse för kurserna i väntan på att datum fastställs.


Magiska händer:

Det här är en kurs för par/partners som vill utveckla fler och nya sätt att beröra varandra på samt lära sig ge varandra en sinnlig helkroppsmassage med inkännande kärleksfull beröring.
Ni kommer att få uppleva ökad hängivenhet både i att ta emot och ge beröring. Kanske upptäcker ni varandra på nytt genom att få inspiration via tantran och dess kraftfulla verktyg  som ger möjlighet till ökad samhörighet och närhet. Ni kommer att få öva mycket praktiskt på varandra och förhoppningsvis känna er både skönt avslappnade men även euforiska och uppfyllda av inspiration och ny energi efter kursen!

Kursen hålls som en dagskurs och material ingår.

Kärleksboost:

Det här är en kurs för par/partners som vill hitta verktyg att möta varandra på ett djupare plan, skapa mer närhet, gemensamma mål för relationen och en bättre kommunikation.
Oavsett hur länge ni varit ett par kan ni ha nytta av den här kursen.
Vi går igenom de faktorer som har visat sig utmärkande för par som håller ihop länge och är tillfreds med sin relation.
Ni kommer att få öva rent praktiskt på samtalstekniker, att göra en relationsplan, att lyssna in varandras behov och hitta vägar att förstärka det ni önskar mer av i er relation.
Enklare uppskattnings, tacksamhets och beröringsövningar ingår.
Målet är att ni ska känna att ni får ny energi i relationen och att ni kommer närmare varandra!

Kursen hålls som en dagskurs och material ingår.Mer information kommer på hemsidan så småningom.


Kontakta mig för mer information, datum och pris.


Site Builder drivs av  Vistaprint