Lust och Fägring - Behandlingar för välbefinnande, lust och skönhet!

Sinnlig massage


Sinnlig massage:


Den sinnliga massagen är en avslappnande helkroppsberöring för ökad kroppsmedvetenhet, känslighet och närvaro. Massagen innehåller stor variation i beröringen och med inslag av fjädrar och varm olja. Med utgångspunkt från den klassiska massagen och inspiration från tantrans närvaro kan massagen bli en kittlande, avslappnande och energifull upplevelse. En behandling med mycket känsla och omtanke.
 


Kontakta mig för mer information och priser!Kundreflektioner kring den sinnliga massagen:


"Besöken hos dig är verkligen något jag uppskattar. Ditt mjuka, lugna, trygga, behagliga, öppna sätt att vara och ditt generösa sätt att ta emot mig när jag kommer till dig är underbart. Det är väldigt lätt för mig att känna mig välkommen, avkopplad och speciell i din närvaro. Du har en gåva, du har kunskap och du förenar dem på ett sätt som jag verkligen uppskattar. Du ger så otroligt mycket av dig själv, jag förstår inte var du får kraft, energi och empati från. Jag är ju trots allt bara en kund, men jag känner mig behandlad som om jag vore den enda i världen som du ägnar din förmåga åt. Det är en fantastisk upplevelse och det ger en härlig känsla som sitter kvar i kropp och själ i dagar."  


"Var lite vimmelkantig på hemfärden men känner mig energisk nu. Det var en fantastisk behandling du erbjuder. Man känner sig verkligen trygg och ompysslad. Ditt program upplevde jag som väldigt väl genomarbetat och bjöd på lugna fina beröringar som då och då övergick i att känna hisnande upplevelser. Vid tillfällen kändes det som jag svävade i luften uppfylld av njutning.
Hur som helst, sessionen med dig var otroligt avslappnande, skön och fantastisk. Jag skulle kunna använda hela mitt register av superlativ för att beskriva upplevelsen."  


"TACK!
Jag hade en magisk stund igår. Jag är mycket imponerad av din kunskap men framförallt din närvaro. Din närvaro gör att detta blir magiskt och inte "bara" toppen! Kram från en avslappnad och nöjd kund.   


"Tack för en mycket skön upplevelse!
Jag har väntat ett tag med att höra av mig, för jag ville se vad som hände med känslan. Den är bestående, mycket rofyllt njutningsfull. Vill verkligen lära mig ge detta! Har inget emot att få uppleva den igen, själv, heller :-) "  


"En spännande, lustfylld och kittlande, men samtidigt väldigt avslappnande massage. Faktiskt lite märkligt att det kan bli så samtidigt. Har funderat på hur jag tror det skulle vara om det var någon annan än just du som masserar. Du är ju ändå lite speciell. Helt klart en häftig upplevelse!"   Site Builder drivs av  Vistaprint